Munay-Ki;

Het woord " Munay" komt van een Quechua woord dat betekent “ Ik hou van je” of “ liefde zoals je bent”, Ki betekent " kracht".

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 initiaties die afstammen van de grote initiaties die door de eerste medicijnmensen 30,000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indusvallei naar Amerika zijn gebracht.Deze moedige reizigers waren de Laika, de Earthkeepers.

De Munay-Ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s helder worden en je ontwikkelt wat de Laika noemen een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

Deze mooie energie mag ik  doorgeven in 9 rites.... Denk je dat de Muny-Ki iets voor je is om ook te beoefenen, neem dan contact met mij op...

Waarom is de Munay-Ki belangrijk voor je?

* Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creëren, het      transformeert je leven.

* Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je      lichaam en de manier waarop je sterft.

* Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.