Hulp bij het verwerken van...

Ben jij op zoek naar verwerkings-hulpverlener? Wil jij weer de controle over jou leven? Wil jij weer staan voor wie jij bent, zodat jij jouw leven weer kan oppakken. Ik kan jou helpen om door een moeilijke peroide heen te komen, of het nu gaat om verlies van een dierbare of door verdriet van een scheiding of verlies van jou baan. Op alles wat met verwerken te maken heeft.

Nu wil ik mijzelf geen coach noemen, maar wel een hulpverlener, want jij moet het uiteindelijk zelf doen. Als ervarings deskundige op veel gebied is mijn inlevingsvermogen groot en weet hoe en wat jij zou kunnen voelen. Ook door studie weet ik waar ik over praat en hoe we samen het aan kunnen pakken.

Mijn rugzak is nu lichter en kan met een gerust hart terug kijken naar het verleden. Dat gun ik jou ook. Met liefde en toewijding ik kan jou ook helpen jouw rugzak lichter te maken..

In mijn praktijk en online en op locatie, heb ik al meerdere mensen mogen helpen d.m.v. gesprekken en kleine opdrachtjes om weer positief de toekomst tegemoed te zien. Let wel, jij hebt de regie, want het gaat om jou.

Nieuwsgierig, neem dan contact met mij op om samen te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.